coaching@teaterart i korte trekk

 

Eg tilbyr deg hjelp til sjølvhjelp: samtaletid, gode spørsmål, praktiske handlingsteknikkar, mi støtte i din prosess og i ditt tempo.

 

Formål

 

Formålet med coaching@teaterart er å hjelpa deg til å finna din veg, gjennom samtale, gode spørsmål og handlingsteknikkar.

 

Er dette noe for deg?


Opplever du at du står fast i situasjonar i livet ditt, at du treng eit lite puff frå nokon utanifrå? Treng du hjelp til handling for å koma vidare? Eller du veit ikkje heilt kvar vidare er? ...
Skal du på jobbintervju og skulle hatt litt trening før sjølve intervjuet?
Har du ein vanskelig samtale framfor deg, med for eksempel sjefen, familiemedlem eller ein ven?
Skal du på audition, og treng litt hjelp før den store dagen? Sceneskrekk?
Ønskjer du meir bevisstgjering i ditt eige liv? Takler du alle rollene du har i kvardagen?
Ønskjer du hjelp til å utvikle deg og til å nå ditt potensiale?

 

Kven høver dette for? For deg som ynskjer å nå ditt fulle potensiale som menneske.

 

Individuell coaching, gruppe-coaching, par-coaching. Par kan vera ulike relasjonar: forelder+barn, sambuarar, kollegaer, etc.

Eg kan gje deg:


-Samtaletid
-Praktiske handlingsteknikkar
-Mi støtte i din prosess og i ditt tempoSamtaletid:
Samtaletid, med meg, der fokuset er på deg.

Praktiske teknikkar/verktøy for å nå dine mål:
Her brukar eg ulike coaching-teknikkar/verktøy, som for eksempel rollebyte, dublering, spegling, fremtidsprojeksjon, m.m., til å hjelpa deg til å nå dine mål. Eg stiller deg gode, opne spørsmål som du er tent med, og som får fram det beste i deg.

Mi støtte, i din prosess og i ditt tempo:
Eg er der for deg, og eg følgjer deg, på din veg og i ditt tempo. ( Og )det er kun du som bestemmer din veg!


Resultat:
-Bevisstgjering
-Forandra sinn
-Nye idear
-Sunn sjølvkjensle
-Auka meistringskjensle
-praktisk plan
-GLEDE

Kva kan eg som gjer at eg kan hjelpa deg?

Forutan å væra utdanna Pykodramatikar og gruppeleiar/coach, er eg utdanna regissør/skodespelar, og eg har og spes ped.
Eg har lang fartstid i teaterlivet som regissør, gruppebyggjar og skodespelarcoach.
Eg har og mykje erfaring som coach/gruppeleiar i ulike grupperingar, som for eksempel næringslivet, private sjølvutviklingsgrupper, teatergrupper, i ein-til-ein coaching og i organisasjonar.

Eg brenn for å vera med å bygga på det positive i eitkvart menneske, og eg vil vera audmjuk og entusiastisk i møte med deg. Eg gler meg til å jobba med DEG!

Praktisk info:

Eg kan ta imot deg, i eit stort deiligt rom i Bølstadtunet 7, på Spikkestad. Eigen inngang og fasilitetar.

Eg kan og tilby coaching på skype eller facetime!

Ta kontakt på 41617430, eller
coaching@teaterart.no, for timebestilling eller om du har noko du lurer på

Timepriser f.o.m 01.1.2019:

Privat kr. 1550 per time, 2250/t for par; Bedriftscoaching: Be om pakkepris.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Gruppecoaching

Treng de arbeidsøving på dei ulike rollene på dykkar arbeidsplass?
Har de hatt ein omstrukturering av noko slag på arbeidsplassen, som de treng hjelp til å takle? Treng dei ansatte litt samtaletid med ein coach utanifra?
Eg kan koma til dykkar bedrift, organisasjon eller gruppe av alle slag.
Eg skreddersyr opplegg i samhandling med dykk.
Ta kontakt på same mail og nummer som ovanfor, og prisen avtalast.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Anbefalingar fra tidligare klienter/kunder

”Jeg er så heldig å ha blitt kjent med Coaching at Teaterart og Tone Merethe sin varme og omsorg i terapirommet. For meg er det naturlig å søke hjelp når ting blir vanskelige å sortere på egen hånd. Jeg har i mange år tatt i bruk ulike former for verktøy for økt livsmestring og indre ro. Nå er jeg på en måte kommet hjem. Tone har en veldig konkret og tydelig tilnærming til det jeg til en hver tid har å komme med i den rosa stolen. Denne tydelige og direkte væremåten er varm og raus, fordi hun har en enorm omsorg for meg. derfor er jeg også så trygg på henne, og trygg i situasjonen. Det å jobbe med seg selv er til tider krevende, men også veldig spennende, og ikke minst motiverende! Jeg vil bli den beste versjonen av meg selv! Tone er der, og veileder meg, gir meg innspill, og innbyr til å åpne dører til ukjente rom inni meg. Jeg føler at Tone rett og slett gir meg trygghet til å gå videre der jeg kanskje egentlig ikke vet om jeg tør. Det å bli kjent med seg selv er en tidskrevende og til tider skummel prosess. Jeg synes det er godt å ha Tone der som en støtte i mitt arbeid. For det er et faktum at det er mitt arbeid. Det blir bare så mye lettere og gledesfullt med Tone som hjelper og coach. Takk for at du er der, Tone Merethe, med ditt store hjerte og åpne sjel”.  Line Nordvik


“Tuuuusen takk for i dag. Vet at du er i ferd med å komme i gang med coaching. Spennende er et oppbrukt ord, men vet du....det var ordentlig spennende og gøy og nyttig og praktisk. Jeg smilte hele vegen hjem og er så takknemlig for å ha fått min egen plan for å nå målene mine. Wow. Det var så avslappende å være hos deg fordi du er jordnær. Det jeg sitter igjen med er følgene ting:

Mestringsfølelse, en praktisk plan, nytt tankemønster for målsetting og glede - ikke verst på 1 time!!!

BRAVO Tone, dette har du en naturlig talent for!! Igjen takk.”

Katrine Sæthren

 

"I nesten 10 år slet jeg med angst for å kjøre bil. Jeg fikk hjertebank og fant på alle mulige unnskyldninger for å slippe. Ved hjelp av Tone fant jeg kjernen i angsten og gode hjelpemidler for å bli kvitt den – i tillegg til å gi meg økt selvtillit. Det jeg så på som umulig oppgave før kurset hos Tone, mestrer jeg i dag uten å ofre det en tanke. Tone hjalp meg tilbake bak rattet og jeg kan så absolutt anbefale henne som coach." Mette (36)


“Jeg er en dame på 48 år som ved flere anledninger har brukt Tone Aas Skålevik som coach, både i gruppe og i en til en samtale. Jeg har hatt god nytte av disse timene. Hun har hjulpet meg både i forhold til personlige problemstillinger mht personlig utvikling, og i håndtering av situasjoner som gjelder mer mellommenneskelige forhold. Jeg har opplevd henne som varm og raus. Og hun har en egen evne til å se enkeltmennesket på en måte som skaper tillit. Jeg kan på det varmeste anbefale henne som coach både i gruppe og i en til en samtale.”

mvh fornøyd kunde


“Jeg vil bare benytte anledningen til å takke deg nok en gang for en helt fantastisk innsats på lørdag. Jeg har fått så mange strålende tilbakemeldinger fra deltakerne, men også fra ledelsen i Grete Roede AS. Den beste tilbakemeldingen fikk jeg fra min sjef i dag. Hun går tilfeldigvis på kurs hos en av deltakerne i gruppa di på lørdag, og hun sa at hun kunne se en utrolig endring i kroppsspråk og stemmebruk hos denne kurslederen fra forrige uke. Og da tenker jeg at bare denne ene tilbakemelding gjør meg overbevist om at dette var vellykket og noe jeg ønsker at vi skal fortsette med på neste regionsamling.
Jeg håper det frister til gjentakelse fra deres side også…?
La oss holde kontakten!”

Med vennlig hilsen
Sven Erik Dahl
Regionssjef Oslo og AkershusGrete Roede AS


"Tone Aas Skålevik har jeg hatt gleden av å jobbe med flere ganger. Arbeidet har bestått i coaching av enkeltpersoner og grupper. Hvor fokuset har vært på kommuniaksjon og presentasjonsteknikker. Tone er ei dyktig dame som får frem det beste i kursdeltagerne sine. Hun skaper ei trygg ramme. Det er mye latter og god stemning når Tone choaching. Jeg vil varmt anbefale Tone!"
Maiken Ostermann Produksjoner


Teaterinstruksjon og –kurs i prosjektet Are You With Us, Drammen Kommune:

”I, the undersigned hereby confirm that Tone Aas Skålevik has worked as a theatre instructor in our youth project "Are you with us?" (2010) and this years similar project "Min by min fremtid- Change the world" (2011) in Drammen, organised by Drammen Commune in collaboration with our two partners in Copenhagen and Malmø.

Tone has contributed to the prosess where the goal is to bring many youths together and create foundation for a good group - work. The methods Tone uses have given a very positive effect and provided a solid platform to enable a sharing, creative environment where spontaniety and acceptance is one of the core values.

I have also had the pleasure of Tones work to coach staff and create a good team for our employees at Union Scene, Drammen.

Tone is also very professional and it is a pleasure to collaborate with her. I give Tone my best recommendations, ”


Med vennlig hilsen / Yours sincerely /Cordialement
Corinne Lyche Campos Drammen Kommune, Interkultur

 

 

Last ned brosjyre om coaching@teaterart her

 

 

Kontakt:         Tone Aas Skålevik

 

Epost:             coaching@teaterart.no

 

Telefon:         +4741617430

Siste endring: 02-06-2021

 

Webdesign: Magne Skålevik

Last ned brosjyre om coaching@teaterart her